CR Styringe 20/6

Hoppas att kvalitén och ljudet blev bra ;D Felfria , wihoo.

Cr på kvibille 27/6

Jag och Tamira som hoppar en liten bana på 80 cm . La till lite musik eftersom att ljudet på något magiskt sätt försvann;)

Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

Så sant , så sant... Det regnar ju nästan hela tiden . Men det ska bli uppehåll på onsdag och sedan ska det fortsätta så här i 10 dagar . Och så var det ju här att jag skall berätta en sak,,,, Designen är klar! Väntar bara på sega nya blogg.se ska uppdatera min test blogg så jag kan se att allt är som det ska , sedan är det dags att lägga in den här !
 
 
 
 
 
 
Bild källa :Weheartit.com
Tumblr_lpz7xc8oov1qaqs3eo1_500_large

Jag gillar inte denna veckan ...

Nej det har vart för mycket hoppning denna veckan . Alltså väldigt dålig planering när det kommer till ridningen och så har vi haft väldigt intensiva veckor det senaste med hoppningen . Jag gillar inte att hoppa för mycket för vill inte att min häst ska tappa hopp lusten , men 2 eller 3 gånger i veckan tycker jag att det är helt okej att man hoppar , men inte mer. Denna veckan blev det i alla fall så att i måndags på träningen så skulle vi hoppa men vi hann inte mer än några gymnastik hopp innan det började ösregna ute så vi blev tvungna att gå in och rida dressyr istället, på tisdagen körde vi en kort men intensiv hopp träning på gräs banan eftersom att det inte blev några ordentliga språng på måndagen . På onsdagen var vi iväg till Styringe Stall på en Clear Round , och det blev en Felfri runda där ;) Sedan vilade hästen dagen efter och på fredagen så körde vi dressyr själva ute på banan med inflikningar av hopp när vi gjorde skänkel vikningar och sedan rak riktade mot ett litet trav hinder.

Bjuder på ca 2-3 år gamla bilder fråpn våran första Cr tillsammans . Vem fotografen är går inte att missa ...;)


Jag tror att detta var 60/70 eller 80 cm men som sagt .... Ni ser att min flicka är en bra bit över hindrerna ;)

Taggad !

Så himmla taggad ! Designen som jag gjort själv till den här bloggen är snart klar ! Då blir det pang på med att sätta igång bloggen igen .... Heheh har även en liten överraskning till er;) Ska försöka göra klart designen nästa vecka men det går segt eftersom att nya blogg.se krånglar lite.... D;<

Enessa

Just keep on figthing for being something better